onsdag 11 augusti 2010

Bantningsmetoder

Läste om en av många bantningsmetoder som jag tycker är väldigt lovande, här är artikeln:

Letar du efter extrema metoder för viktminskning som visat sig fungera? Ta 60 sekunder från din dag för att läsa detta och lär dig mer om en metod som kommer att krympa magens fett väldigt snabbt, enkelt och utan svält!

OK, det viktigaste först. För att effektivt tappa fett och kilon snabbt, bör du aldrig begränsa kalorier eller näringsämnen ... tvärtemot vad många tror. Det är därför jag rekommenderar folk att undvika "modefluga kostvanor" (low-carb, låg fetthalt, lågt kaloriinnehåll, etc.). Denna typ av diet kommer bara att sakta ner din ämnesomsättning .... Som gör att kroppsfett lagras upp!
Det som fungerar bäst av alla extrema viktminskning metoder ...

Du kan få din kropp i "fettförbränningstillståndet" (snabb metabolism) och du måste äta ordentligt (alla typer av näringsämnen utan begränsningar!). Den mest effektiva online diet för att göra detta som finns är "Calorie Shifting Diet".
Två saker gör denna diet unik och oerhört kraftfull. För det första kommer du att äta för att bränna fett - inte svälta. För det andra kommer du naturligt öka din ämnesomsättning till den maximala -  konsekvent!
Måltiderna är särskilt utformade för att öka din fettförbränningshormoner.

Tycker att den verkar väldigt lovande ska kolla upp denna metod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar